2016 Tyr…

Lite nyheter… Tyr 2016 hjulbilder är med 2016 dekaländring. Vi har inte helt spikat alla färgalternativ, förutom att Dark Grey och Blanksvart finns kvar. Race testar vi med vit pearleffekt samt lite andra färger. Ghost utgår.

Utöver dekaler har vi putsat på de tekniska detaljerna. Ny edition av fälg, robustare/fetare konstruktion av body klackar och fjädring, lite annorlunda shims. Vi räknar med att Tyr 2016 finns att beställa i web butik kring 10 februari. Då kommer även uppdaterad teknisk dokumentation finnas. Leveranstid är inledningsvis 4-5 dagar. Efter 2-3 veckor (mars) är vi mer i fas och därmed nere på 2-3 dagar leveranstid.

Som alltid välkomna med frågor och funderingar!

 

Scroll to top

Den här webbplatsen lagrar kakor på din dator. Dessa kakor används för att ge en mer personlig upplevelse och spårar din aktivitet på webbplatsen och vistele på vår hemsida i enlighet med EU's allmänna dataskyddsförordning. Om du väljer att avstå från eventuell framtida spårning, kommer en cookie att installeras i din webbläsare för att komma ihåg detta val i ett år.

Acceptera eller Avböj