Publicerad

Bara nytt!

Börjar med den största, roligaste och mest spännande nyheten… CK Sundet! Nystartad klubb som var och en är mer än hjärtligt välkommen att gå med i! Själv kommer jag och bror 2014 stolt representera CK Sundet. Mer om klubben hittar man på www.cksundet.se. GoVest kommer synas på cykeltröjor och det är vi givetvis extra nöjda med.

Nytt blir också TT materialet för 2014. En FELT DA1 landade i dagarna. Att Posten skickade den till annat namn och adress än adresserat är att göra en lång historia kort. Andan i halsgropen. Tack för förtroende att ta emot oannonserad ramkartong och ställa det hela till rätta.

Nytt blir också att montera på 2014 nya Ridea drev. TT cykeln kommer nu att framdrivas med 54-42 men med än mer ovalisering än innan. Enligt teori blir det 58 storklinga i tyngsta läget och 50 i lättaste. Stora klingor kräver starka män. Således tränas det flitigt både med watt och på gym. Skadefri än så länge och det liksom garanterar anständig miniminivå. Vi kommer även ta in en mer ovaliserad (W2) klinga för standard 130 BCD (Shimano/SRAM).

Nytt är att bror också hamnat i Monarkträsket. En gammal nylackad skönhet som är pimpad med Power2Max. Mest glädjande är att han ser sugen ut på att trycka igång denna vinter. Vi har ju alla Flandern Runt på agendan så det är bara att bygga grund hellre nu än senare.

Avslutar allt det nya med den sista nyheten… 29:er kanttråd kolfiber disc hjul kommer introduceras 2014. Grymma hjul med fräsiga dekaler som vi har testat och byggt ad hoc under 2013. Prestanda & vikt är imponerande!

Ps. 2014 Hjulstatus är att vi siktar på erbjuda 2014 modeller i slutet av Februari. Möjligen tidigare.

Stressa nu inte alltför mycket inför Jul!

TT felt

felt 2