Publicerad

Det kom ett mail – Vad våra kunder tycker

Vi får fortlöpande feedback från våra kunder. Något som vi är oändligt tacksamma för. Mycket av detta försöker vi testa och t.o.m implementera. Trots allt är Norden lite speciellt vad gäller klimat, medelvikt på åkare osv…

I morse blev Vi dock lite extra glada. Observera att vi inte på något sätt sponsrat eller sponsrar denna ”sega” cyklist…

Hej,

Jag vill framföra hur nöjd jag är med CX 22-hjulen ! Jag testade ju ett par redan 2012 och blev imponerad över hur styva de var i förhållande till vikten och totala kvalitetsintrycket.Denna säsong har jag haft två par CX-22. Ett par med Dugast Typhoon och ett par med Dugast Rhino. Dessutom har jag två par svindyra/lätta carbonhjul från andra tillverkare.

Men så här långt har jag bara åkt ett race på carbonhjul, alla andra på CX 22. När det blir dags att välja hjul slutar det alltid med det ”säkra” valet – CX 22. Då vet jag att jag alltid har perfekt bromsverkan (ihop med Shimano CX 70) och tillräckligt rappa hjul. När jag nu bara kunde packa två hjulpar till EM (flygresa) så blev det mina två CX 22. Detsamma blir det till VM i USA !

CX 22 har i år hjälpt mig till seger i SM H 40, två tunga segrar i Deutschland Cup och nu EM-silver. Tack för en superprodukt ! Aldrig mer några ”hembyggda” hjul för min del.

Med vänlig hälsning/Best regards

Benny Andersson