Publicerad

Gubbpermission = CK Sundet go vest

Nästan Göteborgsklass på ordlekarna…

CK Sundet är en trivsam klubb. Fina watt på Monarken är liksom inget värda när gubbmatadorerna drar den första grusrepan 09.44 söndag morgon första advent. Marcus smyger igång, ökar och ökar. Grann och aero som han är. Nyrakad denna dag. Vips som gubben ur lådan kommer därefter Viktor. Gubbattack med vrål om att Strava KOM hägrar längre fram. Inget aero där, bara råstyrka och pannben. Staffan blåser även han förbi med ett stressat leende. Han verkar alltid vara glad. Som grädde på moset vill även Torslandas attackvillige, TT soon to be Fredrik vara med och leka. Själv biter man ihop och håller ihop konceptet så gott det går…

Lite kort om hur gubbar på familjepermission leker. Mellan hyssen är vi en glad skara som rullar fram i sakligt mak och avhandlar det mesta. Således tränas det och Masters VM i Aalborg 2015 kan bli en riktigt rolig CK Sundet resa.

För att bättra på VM oddsen blir det ett kortläger modell överlevnad i april

Därav drömma sig bort bilden tagen i Theoule Sur Mer. Planen är att andra helgen i april ockupera grannbyn Mandelieu-Napoule på franska rivieran. Vistelsen inleds med Gran Fondo St Tropez. 179 km och 2500hm. Ett vackert lopp som även kördes 2014 och som 2015 åter ger möjlighet till VM kvalificering. Fullt spett från start i detta lopp. Dagen efter är ambitionen att köra en episk tur bortom Grasse, Vence, Gourdon och Andon. Extraordinär fika ingår, kanske blir det två fika. Har vi tur är det dags att skaka hand med Nibali i Gourdon. Senast var det Andy Schleck.

Vi avslutar med tur längs de knallröda Esterel bergen där medelhavet kompletterar med en azurblå fondvägg på vänster sida. Ett sista Strava KOM och hem till Sverige. Action cam inhandlad med ambition att dokumentera och dela. Bara att härda ut grundträningen i december, januari, februari och mars innan avresa. Det hinner bli många salta tårar över Monarken.

Avslutar med en inbjudan / utmaning jag mottagit. Våra vänner i Taiwan tränar för fullt enligt GoVest träningsprogram inför 2015 Taiwan KOM. En 0-3300 hm prövning som de tycker att även bror och jag skall delta i. Faktiskt marginellt frestande. Det finns liksom inget mer att tillägga om man lyckas gneta sig upp till den toppen. November nästa år…