Varukorg

Varukorg

Juldagen 2011 – Kalorimassaker

Efter en mastig julmiddag, massa choklad  och ordentlig sömn fanns det inga undanflykter att inte träna på Juldagen. Igång med Jamiroquai mixen. Därefter var det bara att snurra igång. Första 10 min kändes osedvanligt bra. Julen är kanske trots allt den ultimata kaloriuppladdningen? 20 min senare på 260w var det dags att ta sig an själva passet, 3*10 min…

Första 5 min var det bara att fokusera och jobba med avslappnad kadens. 340w jämnt. Därefter upp med motstånd och upp i stående med högre kadens i 30 s. 390-400w. Direkt ned i sittande i 30 sek och försöka att hålla sig kvar på 350w. 5 ggr senare var första 10 min till ända. Lite tagen men vid gott mod. 3 min på 240w var helt ok mentalt innan nästa 10 min som flöt på än bättre. Sista 10 min började man dock sega och 390w stående var segt sista 2 min. 15 min nedvarvning på 240w var därefter ren meditation.

Riktigt nöjd med passet. Trainer är mentalt segt om man vill blåsa på. Lite variation som ovan bryter upp det monotona. Ett tröskelpass med lite kul. Det som kanske var mentalt jobbigast denna dag var vetskapen att brorsan avverkat ett 130 km distanspass på Cypern. Vissa har det bra. I mars bär det dock av till Nice. Det är jag värd.