Gabriel Nyström efter banrekordet

Nytt banrekord

Det var inte alltför många som vågade sig ut med temporaketerna denna mulna torsdag, fastän förhållandena visade sig att bli helt optimala.
För det som stod på schemat denna kväll var Hisingens CK tempotest, del III. HCK har i år återupptagit de regelbundna tempotester de haft tidigare år, för att kunna se hur man utvecklar sig under säsongens gång. För Gabriel ( den nuvarande klubbmästaren ) så var ett nytt banrekord i sikte, med tempohjälm, diskhjul och rakade ben såg det lovande ut.

13.26 blev tiden med ett snitt på 42,70km/h, nytt rekord med en sekund! Hade nog gått att kapa ytterligare sekunder om remmen till tempohjälmen hade legat på insidan…

Själv så offrade jag denna gråa torsdag till en maffig kolhydratladdarbuffet, vilket ledde till en total försoffning ( ja och så var det lite blött ute på vägarna ).

Mera bilder från denna afton finner du här…

Kjell från HCK var med på plats och plåtade…

Scroll to top

Den här webbplatsen lagrar kakor på din dator. Dessa kakor används för att ge en mer personlig upplevelse och spårar din aktivitet på webbplatsen och vistele på vår hemsida i enlighet med EU's allmänna dataskyddsförordning. Om du väljer att avstå från eventuell framtida spårning, kommer en cookie att installeras i din webbläsare för att komma ihåg detta val i ett år.

Acceptera eller Avböj