GoVest Logo

GoVest Components är två entusiastiska cykelbröder. En ex friidrottare som fastnade i lila barends träsket på 80-talet och därefter med stigande ålder sadlade om till landsväg. En betydligt yngre bror som i sina bästa stunder är ett wattmonster och alltid en maestro på att bygga hjul. Båda brinner vi således för cykelsporten och det som är en oundviklig del av den: Cykelprylarna.

För ca 6 år sedan började vi att bygga upp ett nätverk av kontakter och lära oss själva produktionsprocessen. Vi har varit riktigt kräsna, något som många gånger orsakat huvudbry och ett steg tillbaka. Med envishet har vi lyckats att klämma oss in i finrummen. Utgångspunkten har hela tiden varit den vanliga konsumenten som med sparade slantar skall hitta det bästa till lägsta pris. Vi inser att marknaden är global och hittar man inte något i den lokala cykelbutiken, så finns Ebay och online alternativ. Således är vi riktigt nöjda att kunna erbjuda hjulset vi tror är det bästa Du kan hitta vad gäller pris vs prestanda inom sitt segment.

GoVest Components är ett gôtt Göteborgsföretag

Således har du säkert kört förbi eller blivit passerad av oss, må vara om vi haft HCK, CK Master, Conti Test Team, Team Kungälv eller numera CK Sundet kläder. Vår ambition är även att erbjuda absolut bästa support, något vi kan garantera då vi har byggt upp ett ordentligt reservdelslager. Själva blir vi ordentligt trötta på långa väntetider som stressar en seriös cyklist. Speciellt med hänsyn till den långa cykelsäsong vi svenskar har.

Nu 2016 är vi stolta att erbjuda den bästa Tyr editionen av kolfiber kanttråd hjul. Utöver hjul är vi återförsäljare av RIDEA ovala drev i Sverige. Dessa finns i en mängd varianter för att passa dig och den komponentgrupp du föredrar.

Tveka inte att kontakta oss med vad ni må ha funderingar kring. Gärna cykelrelaterat. Se nu bara till att hålla er friska. Då är även 2016 säsong garanterad.

Hälsar

Gabriel & Daniel