Allmänt

GoVest Components (org.nr 811204-4899) säljer cyklar/cykeldelar genom internet till privatpersoner och företag i Sverige samt till länder inom EU. Alla inköp hos GoVest Components göres i överensstämmelse med Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler.

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive svensk moms (25%). I kundvagnen visas det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

Betalningsalternativ

  • Förskott mot faktura till Bankgiro: 731-7233
  • Betalning via Klarna
  • Överföring genom Swish till nummer: 1232765212

Ångerrätt

Din ångerrätt gäller under 14 dagar från det att Du mottagit varan/varorna. I Ditt meddelande till oss måste det klart framgå att Du ångrar Dig. Ångerrätten gäller inte om varan/varorna på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas. När Du utnyttjar Din ångerrätt är Du skyldig att hålla varan i lika gott skick som när Du fick den med sitt originalemballage. Varan/varorna får ej användas, men naturligtvis undersökas/kontrolleras. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att Du är vårdslös gäller inte ångerrätten.

Vi ska, om Du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad Du har betalat för varan, snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Vi återbetalar EJ kostnader för tjänster som är kopplade till leveransen, som express- och/eller postförskottsavgift vid en retur. Du får själv betala returkostnaderna när Du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka ersättningsvaror. Se även konsumentverket distansavtalslagen & E-handel.

Reklamation

Enligt konsumentköplagen har Du tre års reklamationsrätt från det att Du köpt produkten. Du måste göra din reklamation inom skälig tid, två månader, efter att Du upptäckt felet. Reklamation av varan innebär att Du informerar oss att Du inte godtar varan och anger på vilket sätt Du anser den felaktig. Vid godkänd reklamation reparerar vi varan eller ersätter Dig med en ny. Kan vi inte göra detta, återbetalar vi Dig enligt önskad metod.

Garanti och service

Garanti på delar och kompletta hjulset gäller i två år under förutsättning att angivna instruktionerna följs. Produktgarantin täcker endast ursprungliga fabrikationsfel, d.v.s. fel som fanns vid leverans. Produktgarantin gäller inte fel som uppstår vid eller efter egen förändring av varans funktion och utseende, såsom ombyggnation, uppgradering eller annan konfigurering av varan.  Produktgarantin gäller ej heller om produkten ej använts i enlighet med de anvisningar som anges i medskickat produktblad eller på denna hemsida. Din kvittens/faktura gäller som garantibevis. Se GoVest produktgaranti för garantivillkor.

Privat Policy

När beställning sker uppger Du Dina personuppgifter. I samband med Din registrering och beställning godkänner Du att vi lagrar och använder Dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot Dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om Dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant, kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Leverans

Leveranstiden anges i kundvagnen under respektive fraktsätt. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara.

Ej uthämtade paket

Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 450:-.

Retur

Returer sker på Din egen bekostnad. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till Dig. När du utnyttjat Din ångerrätt, ska Du sända eller lämna tillbaka den till oss i sitt originalemballage.

Kontakt

GoVest Components

Molnvädersgatan 4

41835 Göteborg

Sverige

Org.nr. 811204-4899

Momsregisteringsnummer: SE811204489901

För ytterligare kontaktinformation besök govest-cycling.com/kontakt/