Test av Tyr 55 på cykelwebben.se

GoVest är ett litet bolag som lägger krut på leverera bra hjul. Marknadsföring är vi inte lika vassa på. Begränsad budget och tid medför att vi litar mer på ”Word of Mouth”. Helt enkelt att våra GoVest kunder är mer än nöjda med hjul, service och bemötande. När Daniel Rytz hörde av sig i april med förfrågan om att få testa Tyr 55 var vi lite nyfikna. Test har efterfrågats av potentiella Gövest köpare.

Daniel hade 2012 testat Tyr C38 och överlag varit nöjd med hjulen. Ett set pärlemorvit dekalade Tyr 55 2016 skickades upp till huvudstaden. Vi kittade hjulen med det vi tror är optimalt för kanttråd. Michelin grön latex slang och Vittoria Open Corsa italienska däck med hög tpi. Däck med hög komfort och bra grepp. Lite sämre slitstyrka. Efter en månad med många och hårda mil har testresultatet publicerats på cykelwebben.se. Lite pryllitteratur inför Vätternrundan…

http://www.cykelwebben.se/test-govest-tyr-55-vatternvapen-fran-vastkusten/

Scroll to top

Den här webbplatsen lagrar kakor på din dator. Dessa kakor används för att ge en mer personlig upplevelse och spårar din aktivitet på webbplatsen och vistele på vår hemsida i enlighet med EU's allmänna dataskyddsförordning. Om du väljer att avstå från eventuell framtida spårning, kommer en cookie att installeras i din webbläsare för att komma ihåg detta val i ett år.

Acceptera eller Avböj