Tyr 2013

Uppdatering från GoVest, mars:

Hemsidan har fått sig ett litet lyft med uppdateringar och ändringar i utseendet. Ser hemsidan konstig ut i din webbläsare så brukar det ofta lösa sig med att göra en vårstädning (rensning) i cachet/historiken i webbläsaren.

En ny sektion har tagits fram där vi helt enkelt visar upp våra och våra kunders läckra cyklar prydda med GoVest hjul. Har du en cykel med ett par GoVest hjul så knäpp en bild och skicka in. Alltid skoj att få se vad som rullar ute på landsvägarna 2013.

Tyr 2013, C38/C55/T55 är på ingång med båt, senaste status är att båten lagt till i Rotterdam, sen blir det Hamburg och med lastbil till Göteborg. Beräknad leverans v12. Vi tar emot beställningar redan nu.

 

Frågor, funderingar?… skicka gärna ett meddelande till oss genom kontaktformuläret.

Scroll to top

Den här webbplatsen lagrar kakor på din dator. Dessa kakor används för att ge en mer personlig upplevelse och spårar din aktivitet på webbplatsen och vistele på vår hemsida i enlighet med EU's allmänna dataskyddsförordning. Om du väljer att avstå från eventuell framtida spårning, kommer en cookie att installeras i din webbläsare för att komma ihåg detta val i ett år.

Acceptera eller Avböj