Publicerad

Tyr 2016 – i web shop

Tyr 55 2016 - Dark Grey dekal

Tack för tålamod!

Även om väder inte än inbjuder till bränna gummi på hemmaplan, så har vi märkt av att nyfikenheten kring prylar har vaknat till.

Tyr 2016 finns nu i web shop. Vi jobbar kontinuerligt med att förbättra. Den nya body – nav konstruktionen innebär ett lite dovare ljud, distinktare låsning och bättre livslängd. Klackar är bredare och individuellt fjädrade med robustare fjäder.

Lager är som tidigare Japanska Ezo precisionslager med RU tätning (Non contact). Inget nytt men värt att prisa att vi har haft minimalt servicebehov. Dessutom rullar Tyr väldigt länge.

NWH eller käckt No Water Hole är för er som trotsar väderlek och är frågande till kluckande ljud. Självdränering.

Med ändrad utformning på invändiga shims är varje hjul nu 5g lättare. Rejält uppspänt och styvt.

Tyr fälgen genomgår årligen modifieringar och framför allt är det specifikationen för värmetålighet som varje år ser bättre ut.

Slutligen är dekaldesign annorlunda

Ett subjektivt ämne. Vi vill tro den nya dekalen är mer ”clean”. Favoriterna Gloss Black och Dark Grey finns kvar. Vi har experimenterat flitigt med vit färg och fastnade för Pearl White. En färg som erbjuder lite mer liv i olika ljusförhållanden än till exempel tidigare blankvit färg. Red är röd. En svår färg då cyklar och tillbehör i rött erbjuds i väldigt många nyanser. Red är tänkt att vara röd oavsett belysning. Ej orange i exempelvis starkt solljus.

Andra färger som vi mixtrat med har varit kamoflagegrönt, vinrött, ljusgrått, kombinerad färg etc. Säkerligen har du tankar kring matchning. Vi kan erbjuda custom dekalfärg. Tag kontakt med oss. Generellt är det ca 1v extra lev.tid och kostnad avgörs av vinylkvalitet. Här finns det alla upptänkliga kvaliteter och kan nämnas att 2015 Chrome var en variant som var i olika lager och dyr därefter.

2016 är här i allra högsta grad. GoVest erbjuder den hittills bästa Tyr editionen. Kontakta oss gärna med funderingar och frågor.

Hälsningar
GoVest