Publicerad

TYR kanttråd 2015…

2015 har börjat bra med GoVest på äventyr i Florida, Australien och på Nya Zeeland. Långa 4-fil rakor varvat med Downhill världscupbana. Cykel är kul. Åter i Sverige är det vinterrusk på CX hoj och väntan på vår. Vi är förväntansfulla om ett bästa 2015. Att cykel Sverige sakta vaknar till liv märker vi av i form av alla frågor kring Tyr 2015 serie…

Tyr 2015 serie inkommer i mitten av mars. Vi öppnar upp webshop de närmaste dagarna (webshopen är nu öppen) för beställningar. Första leverans till dig räknar vi att få iväg 17-22 mars.

Vi har även under 2014 testat, finjusterat och hållit fast vid det som fungerar mer än bra här i Sverige. Tyr 2015 erbjuder 38 och 55 mm fälgprofil. Vi har även testat en bredare profil men väljer att rulla vidare på mellanbredd. En avvägning mellan vikt (där den gör mest skillnad), rullmotstånd, komfort och vindkänslighet. Vi vill ha lätta och alerta hjul (Utan avkall på livslängd). Således fortsätter vi att ekra upp 2-1 bak, för jämn ekerspänning och styvhet. Nytt i år är Sapim Secure självlåsande nipplar. Ovala washers ökar livslängd samtidigt som vi kan dra upp ekerspänningen.

2015 finns Ghost dekalen även i en mörkare grå variant, Deep Dark Grey. Subjektivt tycker vi att den gör den UD svarta fälgen mest rättvisa. Babyblå (Cyan) ränder piffar upp om man vill få lite Sky touch. Övriga färgval är Race White och Gloss Black. Matchat med röda eller vita ränder. Övrigt information finns att finna i produkt-specifikationen för respektive hjulset.

Bror och jag önskar dig en riktigt fin cykelsäsong. Närmast med en anständigt mild vår! Givetvis på ett par GoVest Tyr hjul med smilgropar upp till öronen.

Hälsningar
GoVest